Perroträffen -SPDAEK´s årliga klubbträff

Inbjudan

Boka in söndagen den 11 augusti-19 för årets ”Perroträff” på Herrfallets camping, Arboga!
Årets ”Perroträff” är på grund av utrymmesskäl flyttad från Gränna till Herrfallet.
På denna träff kan du bland annat delta i lekar med din hund, kika på olika uppvisningar, få råd och tips från andra medlemmar, det är framförallt en social samvaro. Ett gyllene tillfälle att träffa några släktingar till din hund.

Håll koll på denna sida, mer information kommer allteftersom planeringen fortskrider!

Årets klubbmästerskap genomförs dagarna innan i samband med ”Perrolägret”(8-10 augusti)

För bokning av boende, kontakta Herrfallets Camping tel: 0589-40110 reception@herrfallet.se för information www.herrfallet.se

OBS!!
Fr o m 2019 kommer den årliga träffen äga rum i Herrfallet.
Träffen 2019 kommer att äga rum söndagen den 11/8. Mer information kommer allteftersom planeringen fortskrider. Arbetsnamnet är tills vidare ”Perroträffen”.

Herrfallet ligger strax utanför Arboga.
Adress:
Herrfallets Fritids & Konferensanläggning
Herrfallet, 732 93 Arboga.
Bokning av plats, stugor etc. tel: 0589-401 10
www.herrfallet.se