Inloggning/Registering

Befintlig användare

Om du redan har registrerat dig så kan du logga in här.

Ny användare

Vill du registrera dig på våran hemsida och därmed få tillgång till allt material som finns här behöver du vara medlem i Perroklubben. Ange därför ditt medlemsnummer när du fyller i informationen som efterfrågas lite längre ner på sidan.

När registrering är gjord så måste den sedan godkännas av oss, det kan därför ta ett tag innan ni får ert lösenord skickat till angiven e-post adress. Det är Svenska Kennelklubben som sköter vårt medlemsregister och därifrån får vi inte aktuella medlemslistor mer än en gång i månaden. Har ni därför nyss köpt en valp och uppfödaren lovat er medlemskap så vore det bra ifall ni förutom att registrera er också skickade ett mejl till hemsida@perroklubben.se med information om vem uppfödaren är och när ni köpte valpen.

Inloggning för befintliga användare

Ny användarregistrering