SPDAEK kallar till ÅRSMÖTE 2019

Lördag den 16 mars 2019, klockan 10:30

Vi träffas i vattentornet Svampen, Dalbygatan 4 i Örebro.
Efter årsmötet finns det möjlighet att äta en lunch tillsammans på Svampens restaurang. Självkostnadspris ca 160kr/person. Föranmälan behövs både till årsmötet och till lunchen.

Mejla ditt deltagande (både för möte och ev. lunch) senast den 11 mars 2019 till per-ola.israelsson@perroklubben.se ange även ditt medlemsnummer.

Motion som medlem önskar få behandlad vid årsmötet skall skriftligen vara inkommen den 23 februari 2019. (EJ via e-post) till klubbens sekreterare:
Jenny Linderoth Knoppbacka Gård, 749 51 Grillby.

Dagordning samt till styrelsen inkomna motioner kommer att läggas ut på klubbens hemsida två veckor innan årsmötet, dvs den 2 mars 2019.
I samband med årsmötet delas diplom ut till ”Årets Perro” i de sju olika disciplinerna. (Agility-, bruks-, lydnads-, rallylydnads, viltspårs, Nose Work- och utställning).

//Styrelsen