SPDAEK kallar till ÅRSMÖTE 2020

Lördagen den 21 mars 2020, klockan 10:30

Vi träffas i vattentornet Svampen, Dalbygatan 4 i Örebro.

Efter årsmötet finns det möjlighet att äta en lunchbuffé tillsammans på Svampens restaurant. Självkostnadspris c:a 125kr/person. Föranmälan behövs både till årsmötet och till lunchen. Maila ditt deltagande senast den 16 mars 2020 till per-ola.israelsson@perroklubben.se ange även ditt medlemsnummer.

Motion som medlem önskar få behandlad vid årsmötet skall skriftligen vara inkommen den 29 februari 2020. (EJ via e-post) till klubbens sekreterare:
Jenny Linderoth, Knoppbacka Gård, 749 51 Grillby.

Dagordning samt till styrelsen inkomna motioner kommer att läggas ut på klubbens hemsida två veckor innan årsmötet, dvs den 7 mars 2020.

I samband med årsmötet delas diplom ut till ”Årets Perro” i de sju olika disciplinerna. (Agility-, bruks-, lydnads-, rallylydnads, viltspårs, Nose Work- och utställning).

//Styrelsen