Perrobladet – Arkiv

Befintlig användare
Om du redan har registrerat dig så kan du logga in här.

Skulle du ha problem med att logga in så maila till oss, hemsida@perroklubben.se

Ny användare
Vill du registrera dig på vår hemsida och därmed få tillgång till allt material som finns här behöver du vara medlem i Perroklubben. Ange därför ditt medlemsnummer när du fyller i informationen som efterfrågas lite längre ner på sidan.

Ditt medlemsnummer står på mailet/fakturan då får via SKK från Perroklubben. Det finns ett litet medlemskort där som man kan (printa) klippa ut. Du kan också logga in på "mitt skk" (www.mittskk.se) med hjälp av bankid och hitta alla dina uppgifter där. Om inget av detta fungerar så ber vi dig kontakta skks medlemsavdelning på: Tel: 08-795 33 44 (telefontid mån-fre 10-12 och 13-15) E-post: medlem@skk.se

När registrering är gjord så måste den sedan godkännas av oss, det kan därför ta ett tag innan ni får ert lösenord skickat till angiven e-post adress. Det är Svenska Kennelklubben som sköter vårt medlemsregister och därifrån får vi inte aktuella medlemslistor mer än en gång i månaden.

Har ni därför nyss köpt en valp och uppfödaren lovat er medlemskap så vore det bra ifall ni förutom att registrera er också skickade ett mejl till hemsida@perroklubben.se med information om vem uppfödaren är och när ni köpte valpen.

Inloggning för befintliga användare
   
Ny användarregistrering
captcha
*Obligatoriskt fält

Comments are closed.