Välkommen

Ladda ner: infoblad_spdaek.pdf

Välkommen till oss

Jag hälsar er alla varmt välkomna och hoppas att Du, ny som ”gammal”, eller eventuellt blivande medlem ska finna den information som just Du söker om vår fantastiska ras på SPDAEK’s hemsida.

De första Perro de Agua Español eller ”Perro” som rasen kallas i dagligt tal, kom till Sverige 1997 och år 2004 bildades Svenska Perro de Agua Españolklubben (SPDAEK). Klubben är avtalsansluten till Svenska Kennelklubben (SKK)

Vi jobbar för att hålla rasen sund, mentalt och exteriört. Samt för att bevara deras fantastiska arbetsförmåga och få behålla rasen som den allround hund den verkligen är. En riktig familjehund med fart.

Vi anordnar rasspecial, seminarium, arbetsläger, perroträffar mm. Perrobladet utkommer 4ggr/år

Tveka inte att kontakta oss om ni undrar över något eller känner att ni kan bidra med idéer eller kanske hjälpa till med något i/för klubben.

Välkommen som medlem du också!

Anneli Karlsson Hellqvist
Stolt ordförande för SPDAEK