Träningspassen klara inför årets Perroläger

65 instruktörsledda träningspass har nu pusslats ut på ca 30 deltagare inför årets Perroläger i Herrfallen. Du som anmält dig har fått eller kommer få ett mail från oss inom kort. Vi har efter bästa förmåga försökt dela ut passen så att alla ska bli nöjda samt få ett givande och trevligt läger.

Har du några frågor eller funderingar gällande passen som blivit tilldelat dig, hör av dig så snart som möjligt i vändande post. Om något har gått fel så du inte fått något mail innan helgen skicka PM till Yvonne Jagersten Vi gör allt för att försöka se till att det blir så bra som möjligt.
/ arbetsgruppen

Nytt nummer av Perrobladet

Nu ligger Perrobladet nr 2 snart i medlemmarnas brevlådor. En tidning som kommer ut 4 gånger om året. I detta nummer presenteras bl.a. några av våra fantastiska ekipage som varit ute och tävlat och blivit ”årets perro 2018” Vi får läsa hur vi kan berika hundens liv, om Idris som gått Spårkurs med husse och lite härliga semestertips. Något att läsa i hängmattan framöver.

En tidning gör inte sig själv utan innehållet blir vad vi medlemmar bidrar med. Nu under semestern vore det underbart om du funderar på hur du kan bidra, med en artikel, en bild en idé vad du skulle vilja läsa om. Vi tar tacksamt emot era bidrag på mailadress redaktionen@perroklubben.se