Valphänvisning

SPDAEK tar inget ansvar för enskild uppfödares verksamhet. Uppfödare har förbundit sig att avel och uppfödning skall ske i överensstämmelse med djurskyddslagstiftningen, Svenska Kennelklubbens grundregler samt att arbeta efter Svenska Perro de Agua Español klubbens avelsrekommendationer och RAS.

Information till uppfödare: För att kunna annonsera ut din valpkull nedan måste du först fylla i och skicka in blanketten ”Planerade – Födda kullar” som du hittar under menyn Blanketter. Du ska även ha skickat in ett uppfödarblankett/internetmedgivande till SPDAEK. Kullen finns med på valpförmedlingen tills valparna är 12 veckor.

Information:
– Om SPDAEK’s avelsrekommendationer följs eller inte markeras med JA eller NEJ.
– SPDAEKs Avelsrekommendationerna finns på www.perroklubben.se – Avel & Hälsa – Avel – Avelsrekommendationer. Eller i rasspecifik avelsstrategi (RAS).
– Uttrycket ”hereditärt fri” innebär att hund med hjälp av sina dna testade och friförklarade anfäder själva kan anses vara fria från det aktuella anlaget. SKK/AK avser att begränsa hereditärt friförklarade hundar till tre (3) generationer. (Därefter måste aktuellt avelsdjur, valpkullen, testas på nytt).

Aktuella kullar

Kullarna nedan (på denna sida) uppfyller SPDAEK´s samtliga avelsrekommendationer.
Kullar där någon avvikelse från rekommendationerna finns hittar du HÄR.

Annonsen inlagd: 2022-11-09

Hanhundens ålder vid parning: 3 år

Tidigare registrerade avkommor i Sverige: 0
Meriter: Excellent i utställning

Övrig information: Mycket trevligt BPH. En mycket social hane som bor i småbarnsfamilj. Vit med lång svans. Träningsglad, tränar rallylydnad och agility.

Tik:
Registreringsnamn: Havslätts modiga Marianne
Registreringsnummer: SE 45125/2018
HD resultat: A
HD index vid parning: 108
ED röntgad: JA
Giltigt ögonlysning: Ja
prcd-PRA testad: Ja
NAD testad: Ja
Genomförd BPH/MH: Ja BPH

Tikens ålder vid parning: 4 år
Tidigare antalet registrerade  avkommor i Sverige: 0