Har du flyttat?

Om du flyttat, bytt mobilnummer eller e-post adress vore det bra ifall du uppdaterade dina medlemsuppgifter, allt för att vi lättare ska kunna nå dig.
Du sköter det själva via ett formulär hos Svenska Kennelklubben som du hittar här

Läger i Västra Götalands län

Läger 1

Viltspår 18 19 april

(dagläger, möjlighet att boka övernattning själv finns på vandrarhemmet Gula Villan som tillåter hund)
Vi kommer befinna oss i skogen vid Intagan utanför Trollhättan.
Lördag:
Samling 9.30 för kaffe och macka.
10-12 Teori
12-13 lunch
13-15 spår i skogen

Söndag:
Samling 9.30 för kaffe och macka.
10-12 spår i skogen
12-13 lunch
13-15 spår i skogen

Vi har utbildade instruktörer som lotsar oss genom teori och spårning. De kommer möta upp oss där vi befinner oss kunskapsmässigt: från nybörjare till elitspår om så önskas (vi kommer bli första grupp som erbjuds elitspår och det av en kvinna som själv har tävlingserfarenhet i SM i elitspår med pallplacering).
Pris är 1500kr inkl. mat – Lägret sker i samarbete med Wadsö hundtjänst.

Läger 2

Nosework och Rallylydnad 6-7 juni.

Då blir det på Vite Kvarn utanför Trollhättan (6:e eller 7:e året på rad)
Lördag: Vi startar kl. 9.00 med frukost och delar upp oss i grupper utifrån erfarenhet för att få ut mesta möjliga av träningen. Vi fikar och äter mest hela tiden och har kul tillsammans med våra hundar. Bor gör vi på medhavd luftmadrass i lokalerna som vanligt. Söndagen ser ut som dagen innan men vi avlutar på eftermiddagen.
Pris är 1400kr inkl. mat – Lägret sker i samarbete med Aktiv Hund.

Varje läger baseras på 10-12 ekipage och även om ni inte bor i Västra Götalands län är ni varmt välkomna. Anmälan är bindande plats utifrån turordning. Vi har utbildade instruktörer med mångårig erfarenhet som lotsar oss. Jag har tanke om hundbad och grill i och vid Vänerns strand på läger 2 om vädret tillåter.

Låter det intressant? Anmälan: sms:a mig på nummer 0706 952 942
Hälsningar Kicki Stella Ståhl, Ombud i Västra Götalands län.

Perropromenader i Västra Götalands län våren 2020.

Alltid andra söndagen i månaden och alltid kl 12.00.

• 12/1 Nääs fabriker Tollered, mellan Alingsås och Göteborg. Vi ses på kundparkeringen.
  • 9/2 Hälsans stig i Trollhättan. Vi ses på parkeringen vid Folketspark
  • 8/3 Hälsans stig i Göteborg Backa. Vi ses på Gösta Berlingsgata (ska finnas en parkering och infotavla där)
  • 12/4 Hälsans stig i Borås. Vi ses på parkeringen på Kyrkängsgatan.
  • 10/5 Hälsans stig i Stenungsund. Vi träffas på parkeringen utanför Fregatten.

Jag har valt Hälsans stig i olika orter och hoppas på så sätt ge möjlighet till nya möten mellan oss perroägare. Ni kan själva googla på platserna vilket gör det lätt att hitta.

Glöm inte goefikat, vi stannar ju alltid för en lite paus.

//Kicki Ståhl – Lokalombud Västra Götaland

SPDAEK kallar till ÅRSMÖTE 2020

Lördagen den 21 mars 2020, klockan 10:30

Vi träffas i vattentornet Svampen, Dalbygatan 4 i Örebro.

Efter årsmötet finns det möjlighet att äta en lunchbuffé tillsammans på Svampens restaurant. Självkostnadspris c:a 125kr/person. Föranmälan behövs både till årsmötet och till lunchen. Maila ditt deltagande senast den 16 mars 2020 till per-ola.israelsson@perroklubben.se ange även ditt medlemsnummer.

Motion som medlem önskar få behandlad vid årsmötet skall skriftligen vara inkommen den 29 februari 2020. (EJ via e-post) till klubbens sekreterare:
Jenny Linderoth, Knoppbacka Gård, 749 51 Grillby.

Dagordning samt till styrelsen inkomna motioner kommer att läggas ut på klubbens hemsida två veckor innan årsmötet, dvs den 7 mars 2020.

I samband med årsmötet delas diplom ut till ”Årets Perro” i de sju olika disciplinerna. (Agility-, bruks-, lydnads-, rallylydnads, viltspårs, Nose Work och utställning).

//Styrelsen

2019-10-27
Officiellt prcd-PRA resultat

Fr om 2019-10-25 finns det möjlighet att få hundens prcd-PRA-resultat inlagt på SKK´s avelsdata. Förutsättningarna är att en ifylld remiss från veterinären skickas in med provsvaren till SKK. Endast två laboratorier är godkända för testerna, Optigen och Laboklin.  Remissen finns tillgänglig här på hemsidan, under ”Avel och hälsa-Övriga blanketter”.

Program för Perroträffen i Herrfallet

Tidsschema för aktiviteter på ”Perroträffen” söndagen 2019-08-11

Klockslag Aktivitet Ansvarig
10.30 Välkommen och information Veronica ”Virran” Tuszkay
Under dagen Beteende Bingo (lagtävling) Ann Salman
11.00 – 12.30 Lekar för dig och din hund på olika stationer.
Inga förkunskaper krävs
– Potatis på sked i köttbullebana Marita Palmqvist & ”Virran” Tuszkay