Hej alla medlemmar,

nu har nya styrelsen börjat sitt arbete och haft sitt första riktiga möte efter årsmöte och konstituerande möten. Här kommer en kort information ifrån oss.

Det har ju varit ett annorlunda år med ett digitalt årsmöte, men kanske bra på ett sätt, då fler medlemmar kunde delta utan att behöva resa långa vägar.

På styrelsemötet i april pratade vi om hemsidan och vad som behöver uppdateras. Har du som medlem idéer så hör av dig, vi vill gärna höra vad du tycker.

Arbetsgruppen för lägret jobbar för att kunna genomföra lägret, men som alla förstår beror det på Folkhälsomyndighetens restriktioner. Beslut tas 17 maj och efter det kommuniceras vad vi kommit fram till.

Det blir ju ingen Tvååker-utställning i år, men utställningskommittén planerar istället för 2022 och 2023.

Har du frågor till styrelsen går det bra att höra av sig till mig på ordforande@perroklubben.se

Hundiga och krulliga hälsningar

/Sanna