Styrelsen informerar – 20191027

Perrobladet
Anna-Karin Brikell är nu officiell redaktör för vår klubbtidning ”Perrobladet”
Adress till redaktionen på perrobladet är kontrollerad och uppdaterad, det har funnit felaktiga uppgifter på detta. Det är adressen redaktionen@perroklubben.se som gäller för de som vill skicka in material eller ta kontakt med redaktionen.

Perroträff 2020
Ingen perroträff (f.d ”Grännaträffen”) planeras, vi väljer att ta paus år 2020. Vi fortsätter leta efter träffansvarig och plats för årliga perroträffen för kommande år. Läger och klubbmästerskap planeras däremot för fullt av arbetsgruppen ”Perro de Trabajo”.
Är du intresserad att bli träffansvarig för vår klubbträff? -Skicka in din intresseanmälan till sekreterare@perroklubben.se

Perroshopen
Vi söker ny ansvarig för perroshopen. Detta uppdrag innebär att ha koll på ordrar, inventarier, hitta nya artiklar etc. Visst låter detta kul? kontakta gärna Helena om du har frågor! helena@gyllensvardco.com

Officiellt prcd-PRA resultat
Fr om 2019-10-25 finns det möjlighet att få hundens prcd-PRA-resultat inlagt på SKK´s avelsdata. Förutsättningarna är att en ifylld remiss från veterinären skickas in med provsvaren till SKK. Endast två laboratorier är godkända för testerna, Optigen och Laboklin. Remissen finns tillgänglig här på hemsidan, under ”Avel och hälsa-Övriga blanketter”